Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
349

KidsPROEF Beter Eten-programma

Welkom bij het KidsProef Beter Eten-programma! Op deze pagina vind je het overzicht van alle modules + kun je alle replays van de Q&A’s terugkijken. Heel veel plezier en succes de komende tijd!

Welkom bij het KidsPROEF Beter Eten-programma

Welkom bij de Kidsvoeding Academy. Ik heb er zoveel zin om aan te slag te gaan! In deze video vertel ik je wat je de komende maanden kunt verwachten.

Module 1: Begrijp het gedrag van je kind en de juiste rolverdeling

Welkom bij de eerste module. Deze bestaat uit 3 lessen. We starten met de basis: begrijp het gedrag van je kind en de juiste rolverdeling. 

Module 2: Start met de juiste maaltijdomgeving en stop de strijd

Welkom bij de tweede module. Deze bestaat uit twee lessen en is vooral heel praktisch. Je leert hoe je een positieve maaltijdomgeving opzet, de voordelen van een maaltijdroutine en we doorlopen een aantal maaltijdscripts zodat je precies weet wat je kunt zeggen aan tafel. 

Module 3: Serveer maaltijden waarmee je proeven stimuleert

Welkom bij de derde module. De bestaat uit twee lessen. De basis staat nu. Nu gaan we kijken naar HOE je het beste de maaltijden kunt serveren zodat er vertrouwen ontstaan om de het eten ook echt te proeven. In de tweede les gaan we het hebben over op-food-ing: hoe praat je over gezonde voeding en hoe maak je dit een onderdeel van de opvoeding.

Module 4: De kracht van blootstelling

Welkom bij de vierde module. We gaan het hebben over de kracht van blootstelling. Want, hoe vaker je kindje voedingsmiddelen ziet, hoe groter de kans dat hij ze accepteert. Onderschat deze kracht niet. Ook gaan we het hebben over de eetsleur en hoe je deze kunt voorkomen. En gaan we groenten weer die hoofdrol geven die ze verdienen!

Module 5: Spelen met eten (het belang van sensory play)

Welkom bij de vijfde module. Spelen met eten mag! Ja echt! Was je nog geen fan van spelen met eten? Dan zorgt deze les er wel voor!

Module 6: Creatief met gezonde voeding

Welkom bij de module Creatief met gezonde voeding. In deze module leer je eten voor kinderen leuk maak en welke verschillende tools je hiervoor kunt inezetten. We gaan een beetje FUN toevoegen aan de maaltijd zodat het eten samen weer leuk wordt. Samen maken we van gezond eten een feestje.

Bonus recepten

In deze module vind je alle recepten + templates.

Module 7: Gezonde kindervoeding

Welkom bij de module Gezonde kindervoeding. Het is tijd voor de volgende stap: wélke voeding draagt het best bij aan een gezonde groei en ontwikkeling? Dat leer je in deze module.

Module 8: bonuslessen

In deze module vind je de bonuslessen die verzorgd worden door experts.

Replay Q&A

Hier vind je de replays terug van onze live Q&A’s. Als je erop klikt kun je de opname bekijken.